Sepetim ( 0 )

Triclosan - 10 g

Fiyatları sadece üye veya bayiler görebilir
Lütfen giriş yapınız
444 0 210
Numaralı satış / destek hattımızı arayarak ürün hakkında bilgi alabilir veya,

İletişim formunu doldurarak ta size geri dönüş yapmamızı talep edebilirsiniz.

İletişim Formu
En geç 23 Ekim Çarşamba günü kargoda
3 İş Günü
Kargo
Stok
100+ Adet
Triclosan - 10 g 

Kullanım: Kozmetik Hammaddeler, Deterjan Hammaddeleri, Ağız Bakım Kimyasalları
CAS No.: 3380-34-5
Other Names: TCS
MF: C12H7Cl3O2
EINECS No.: 222-182-2
Place of Origin: Jiangsu, China (Mainland)
Purity: 99-100%
Appearance: White crystallin powder
Brand Name: Chembase
Model Number: USP grade
Product name: triclosan
Function: Disinfectant and Preservatives

Uygulama
Hayvansal kaynaklı gıda ürünlerini kirletebilecek bir insan patojeni olan Yersinia için bir sefsulodin-irgasan-novobiyosin seçim ortamı bileşeni.
Düşük antijenisitesi nedeniyle, irgasan aynı zamanda birçok antibakteriyel tüketici ürününün bir bileşenidir.

Biochem / physiol İşlemleri
Irgasan geniş spektrumlu bir antimikrobiyal maddedir.
Bakterilerde ve Plasmodium'da enoil-ACP (asil-taşıyıcı protein) redüktaz tip II yağ asidi sentaz (FAS-II) bileşeninin bir inhibitörüdür.
Aynı zamanda, memeli yağ asidi sentazını (FASN) inhibe eder ve antikarsinojenik aktiviteye sahip olabilir.

 

Kullanım: Kozmetik Hammaddeler, Deterjan Hammaddeleri, Ağız Bakım Kimyasalları

İLGİLİ ÜRÜNLER